Skip to content

Senior Online Marketeer

Breda, Noord-Brabant, Nederland€ 3.200 - € 4.500 per maandMarketing

Functieomschrijving

Je speelt een sleutelrol binnen ons team en versterkt de creatie van video met online bereik. Daarnaast genereer je leads waarmee wij nieuwe klanten aan ons binden.


Voor een brede groep A-merken in Nederland en daarbuiten ontwikkelen wij uitlegvideo’s/ animatievideo’s en andere uitlegproducten. Jij ondersteunt die dienstverlening met de ontwikkeling van videostrategieën die zorgen voor bereik en ROI.

Wij ondersteunen de marketingactiviteiten van onze klant met video, op basis van concrete KPI’s en doelstellingen. Je werkt dagelijks samen met een klein team van marketingcollega's aan het uitwerken van videomarketing strategieën en het managen van de daarbij behorende campagnes voor de coolste merken, van DHL, Brandweer Nederland, Visma en de European Space Agency tot overheden.

Je werkdag bestaat uit het aansturen van je team en zorgt voor de ideale mix van klantcontact, marketingwerkzaamheden, strategische sessies, werken met creatieve producten en uiteraard voldoende lol maken.

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Opzetten, uitbouwen en leiden van de Marketing afdeling;
 • Voorbereiden en leiden van strategiesessies met onze klanten;
 • Uitwerken van videostrategieën en het opzetten van de campagnes;
 • Aansturen van het marketingteam voor de uitvoering van campagnes;
 • Optimaliseren van producten en processen binnen jouw afdeling;
 • Lead generatie via SEO, SEA, social media en bv. marketing automation;
 • Verder ontwikkelen van nieuwe en innovatieve marketingdiensten, zoals onze Video Strategie Plannen die in het verleden zijn ontwikkeld.

Wat hebben wij te bieden

Je komt te werken in een jong, ambitieus en gezellig team met heel veel kennis en expertise. Het marketingteam bestaat, met jou erbij, uit 3 personen en jij zult hier een leidende rol gaan vervullen. Naast je 2 directe collega’s, werken wij ook met een externe schil van hoog niveau, waarmee je voldoende kunt sparren. Ook kun je rekenen op:

 • Een mooie werkplek in ons gezellige kantoor op 2 minuten lopen van station Breda;
 • Een salaris tussen de €3300 en €4500 op basis van 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Alle mogelijkheden om jezelf binnen onze organisatie verder te ontwikkelen. Deze doorgroeimogelijkheden maken wij inzichtelijk met ons LevelUp model;
 • Veel ruimte voor je eigen initiatieven en ideeën;
 • De vrijheid om thuis of op kantoor te werken, just get the job done!;
 • Dagelijks een heerlijke lunch samen met het team op kantoor (eten achter je bureau is verboden 😊);
 • Een team waarin hard gewerkt wordt, maar ook voldoende ruimte is voor plezier. Zo hebben wij regelmatig borrels, leuke uitjes en maken we zelfs reizen met elkaar! En niet te vergeten Woody de kantoorhond!

Vereisten

Jij bent een ervaren marketeer die toe is aan een volgende stap. Een stap met meer verantwoordelijkheid en een leidinggevende rol in het vooruitzicht. Je hebt een ondernemende geest. Jouw kennis van online marketing ga je inzetten om unieke resultaten met video te behalen. Je kunt video als format goed inpassen in de overall online strategie. Google Ads is appeltje eitje voor je, maar ook van social media kanalen, zoals Youtube, Facebook en LinkedIn gaat jouw hart sneller kloppen. Je bent erg zelfstandig, pragmatisch, strategisch en pro actief.


Daarnaast beschik je over:


 • HBO werk- en denkniveau, maar je bent vooral autodidact als het over online gaat;
 • Aantoonbare werkervaring in de performance marketing;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, een innovatieve instelling, flexibiliteit en de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen tussen informeel en professioneel.

Wie zijn wij

Bij Cooler denken we graag groot. Het is onze missie om de afstand tussen mensen te verkleinen. We willen de beste video strategie agency van Europa worden. Daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Sinds onze vliegende start in 2011 hebben wij de focus gelegd op krachtige, kwalitatieve en overtuigende uitlegvideo’s en online marketing. Een boodschap komt pas over wanneer deze niet alleen goed gemaakt is, maar ook goed verspreid is. Dankzij deze visie behoren we tot de top 3 Digital Specialized Agencies van Nederland! Meer en meer klanten vragen dan ook om een eigen video strategie. Er is behoefte aan ervaren video marketeers die de klant- en agency kant van deze markt kennen.

Onze designers, animatoren, filmmakers, copywriters, verkopers en uitgebreide freelance netwerk staan tot je beschikking, alleen jij mist nog!


Word jij onze nieuwe collega?

Reageer dan via de sollicitatiebutton! Even geen cv bij de hand? Geen probleem, laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen contact met jou op! Als je nog vragen hebt, bel dan met onze iRecruiter Barbara Bechtold (06-38106466).

of